Budgetondersteuning, hulp bij budgetteren en financiële administratie.

Budgetondersteuning. Hulp bij budgetteren en financiële administratie

Vindt u het moeilijk rond te komen en uw financiële administratie bij te houden? Onze buddy's komen regelmatig bij u langs om u te helpen met budgetteren en uw financiële thuisadministratie. In een eerste gesprek bekijken ze welke ondersteuning u nodig heeft. Afspraken daarover worden vastgelegd in een overeenkomst zodat u precies weet wat u van onze buddy’s kunt verwachten.

Praktische ondersteuning

Onze buddy’s helpen u uw inkomsten en uitgaven in balans te houden. Samen met hen opent u rekeningen, bankafschriften, loonstroken en andere financiële post. U neemt met hen door wat ermee moet gebeuren en bergt alles overzichtelijk op. Als u dat wilt, kunnen zij u ook helpen met het beantwoorden van brieven en het uitvoeren van betalingen.

Ook berekent u samen met hen wat u nodig heeft voor levensonderhoud en wat u opzij kunt zetten voor onvoorziene uitgaven, kleding of om te sparen. 

Zo weet u precies wat u kunt besteden, voorkomt u dat u rekeningen niet kunt betalen en bouwt u reserves op.

Budgetondersteuning en thuisadministratie

Post weer in uw brievenbus

Steeds meer instanties versturen hun post digitaal. Denk maar eens aan overheid, banken of verzekeringsmaatschappijen. Als u uw post liever niet digitaal ontvangt, kunnen onze buddy’s u helpen ervoor te zorgen dat uw post weer gewoon in uw brievenbus komt.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor hulp?

Overige diensten

Hulp bij het oplossen van problematische schulden en betalingsachterstanden.

Hulp bij het invullen van diverse aanvraagformulieren.