Schuldhulpondersteuning, hulp bij het oplossen van betalingsachterstanden.

Schuldhulpondersteuning. Hulp bij het oplossen van betalingsachterstanden.

Heeft u schulden die u alleen niet meer opgelost krijgt? Onze buddy's komen bij u langs om u te helpen met het in kaart brengen van uw betalingsachterstanden, het berekenen van uw financiële ruimte en het treffen van betalingsregelingen met schuldeisers. Als het nodig is begeleiden ze u zelfs naar een professionele schuldhulpverlener. Ze helpen u dus altijd, hoe groot uw schuld ook is!

Praktische én morele steun

Schulden onder ogen zien en aanpakken is geen gemakkelijke opgave. Daarom bieden onze schuldhulpbuddy’s, naast praktische, ook morele ondersteuning. Niet alleen voor uw financiële zorgen maar ook voor de onderliggende oorzaken.

Misschien bent u uw partner of baan verloren waardoor uw inkomen ineens flink is gedaald. Of heeft u psychische problemen waardoor u het allemaal niet meer aankunt en het overzicht kwijt bent geraakt. 

Wat de oorzaak ook is, wij bieden hulp én een luisterend oor.

Schuldhulpondersteuning, hulp bij het oplossen van schulden

Aanvullende hulp

Soms is onze ondersteuning niet genoeg en is het nodig u door te verwijzen naar instanties die bij kunnen springen, zoals de voedselbank. Ook uw eigen gemeente heeft regelingen voor mensen met een laag inkomen waar u mogelijk gebruik van kunt maken. Onze buddy’s zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en helpen u graag op weg.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor hulp?

Overige diensten

Voor ondersteuning bij uw financiële thuisadminstratie en budgetteren.

Hulp bij het invullen van diverse aanvraagformulieren.